Vlijmscherp SVH U12-1 vs The Black Eagles U12-1

Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden dat wist het team al van te voren. Wederom was de vaste coach Michel vanwege zakelijke beslommeringen in Amerika en Paul moest de U10 in Berlicum coachen, vandaar dat Bas de honneurs waarnam.


De uitwedstrijd was enkele weken eerder verloren met 106-2 maar nu deze Christopher en Adrie mee dus hadden we goede hoop dat het beter zou gaan en dat was ook zo.

Het team verdedigd goed en na een 8-0 periodestand is het in de laatste periode Jasper die weet te scoren en maakt de stand van 2-22 op het bord. De 3e periode is weer een lastige en staat het 2-36 maar dan begint het toch te draaien  eerst schiet Pepijn een 3 punter raak en daarna Jasper en driepunter vanaf de verre driepunterslijn en ook verdedigend doet het team goed zijn best. We gaan rusten met een stand van 8-48.

 

Dan de 2e helft Christopher weet zijn snelheid goed te benutten en kan een lay-up scoren en in de volgende periode weten Adrie die erg sterk aan de bal speelde en Jasper beide een 3 punter te scoren. De Tegenpartij was erg sterk en daarom konden ze makkelijk scoren, Ze zullen kampioen worden na 6 periodes was het 67-16 en was er 50 punten verschil waardoor de stand niet meer bijgehouden hoefde te worden.

 

Ze speelde vele malen beter dan de 1e competitiewedstrijd. Er werd hard gewerkt, en de intentie van de wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend was goed.

 

We kunnen trots zijn op het U12 1 team ze hebben het super gedaan en iedere week gaat het beter en nog even en dat gaan ze ook wedstrijden winnen. Ze kunnen nu een paar weken trainen en dan half november tegen Springfield gaan knallen

 

Scores Jasper 8, Adri 3 Pepijn 3 en Christopher 2 punten,

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: