Vlijmscherp SVH U10 wint ook de wedstrijd tegen The Black Eagles

Na een dubbele ontmoeting tegen Waalwijk die helaas beide verloren gingen moest er wat gebeuren.

 

Nadat in de laatste wedstrijd thuis tegen Vught Floris liet zien hoe je moest verdedigen en we de laatste periodes een achterstand van 19-23 om wisten te buigen naar een voorsprong van 35-25. was de 1e weinst een feit. Nu was afgelopen weekend the Black Eagles aan de beurt, een team met louter en alleen meisjes en dat is prijzenswaardig vanuit club perspectief gezien.

 

We beginnen met Jasper, Thijs B, Thijs S,Nigel en Floris de tip winnen we niet en de 1e score is voor Black Eagles maar dan krijgt Jasper het op zijn heupen en krijgt 2x de bal en maakt 2 lay-ups, stand 4-2.

2e periode zijn we ook sterker en winnen we met 6-0 het team ziet de winst al aankomen maar dan in de 3e periode wordt er niet goed verdedigd en scoren the Black Eagles 6 punten waardoor de stand 8-11 in ons voordeel is. Het 4e kwart laat Storm dan zien waarom hij in U12 speelt, hij pakt de bal af, hij blokt, heeft steals en scoort dit kwart 4x waaronder 1 driepunter en neemt met 9 punten de hele score van het team op zich deze periode.

We gaan dan rusten met een stand van 20-10.

 

Na het warmlopen gaan we weer beginnen met de 2e helft en nu gaat het lekker, Er wordt goed over gepast, de lange bal word gegooid en we krijgen daardoor simpele scores. Storm 2x, Jasper 3x en Nigel weten te scoren en ineens is het 32-10. Als Thijs en Adri in de daarop volgende periode ook weten te scoren heeft bijna het hele team gescoord, Talha krijgt ook 2 kansen maar die gaan helaas mis.

Met periode standen van 4-9, 2-6 en 5-6 winnen we ook de 3laatste perioden. We hebben goed verdedigd, bleven goed bij ons mannetje en de ballen vielen er vandaag wel in. Komende maandag en woensdag moeten we hard gaan trainen op de aanval en verdediging zodat we komend weekend weer kunnen vlammen.

Topscoorders deze wedstrijd Storm 17, Jasper 14, Floris 6, Thijs S, Yanniek, Thijs B allen 4, Nigel en Adri beide 2

 

We moeten komend weekend op zaterdagmorgen om 09.15 uur spelen in Vught.

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: ps

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: