Vlijmscherp SVH U10 - High Five U10

Afgelopen zondagmiddag moesten we aantreden tegen de Jongens U10  uit Tilburg.

 

We starten met Storm, Aron, Thijs Nathan en Yanniek. We beginnen redelijk, verdedigen goed en scoren zelf ook nog een keer. Stand na 4 minuten 2-6 daarna komen in het volgende kwart Talha, Jasper Rico en Floris en Storm erin en gaat het aanvallend niet zo best  en komen we niet tot scoren maar verdedigend doen we het goed en bij Tilburg vallen de ballen ook niet echt. 1x wordt er gescoord waardoor we met 2-8 het 2e kwart in gaan.  Ook daarin wordt hard gewerkt in de aanval en verdedigng en wordt er niet gescoord maar helaas scoren we zelf ook niet. Hierdoor moeten we het 4e kwart het verschil gaan maken. Storm scoort dit kwart 2x en ook Jasper weet het netje te vinden. De stand waarmee we 5 minuten gaan rusten is 8-12 er is echt van alles mogelijk.

 

De 2e helft dan verdedigend staan we goed en we geven niks weg en Jasper scoort wederom waardoor na de 5e periode een 10-12 stand op het bord staat. Het is een spannende wedstrijd. De 6e periode beginnen we sterk met een score van Aron en Storm maar helaas weet High Five ook te scoren. Gelukkig houdt |Storm ons nog in de race en we eindigen dit kwart met 18-20 nog steeds een spannende wedstrijd.

Laatste periode lijkt het erom dat we moe worden nr. 4 van Tilburg scoort enkele keren makkelijk en in de laatste minuut scoort Jasper nog een keer waardoor we met nog 4 minuten te spelen een 20-26 stand hebben. Nog steeds is niets verloren.

We hebben nog 1 periode maar helaas het laatste kwart weten we helaas niet tot scoren te komen en omdat High |Five nog wel 2x scoort is de eindstand van 20-30 op het bord gekomen.

 

Sommige kinderen hadden hun dag  niet en anderen waren juist erg goed. Trots ben ik op Talha die erg zijn best deed en zelfs 1x bijna scoorde, Jasper 3x gescoord.  Komende zaterdag moeten we weer tegen Tilburg spelen, we zullen eens kijken of we dan wel de winst kunnen pakken.
Jasper en Yanniek doen dan niet mee maar hiervoor in de plaats doet Finn gelukkig wel mee.


Scores tegen High Five werden gemaakt door: Storm 12, Jasper 6 en Aron 2 punten

 

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: