Vlijmscherp SVH U10-2 - OBC U10

Afgelopen weekend mochten de U10 2 jongens aantreden tegen OBC uit Oss .

In de uitwedstrijd werd er nog kansloos verloren met 78-12 en we wilden laten zien dat we dit seizoen veel hebben bijgeleerd en zo geschiedde.

 

We spelen met 9 man en we beginnen goed en weten het 1e kwart met 4-2 te winnen maar dan is het gedaan met de pret.

De 2e periode wordt met 25-0 verloren en ze laten het krachtsverschil duidelijk zien, maar we laten ons niet uit het veld slaan en Bram weet voor de 1e keer dit seizoen ook punten te maken.


Daarnaast weet Talha ook wederom te scoren dit keer via een vrije worp omdat er een fout op hem was gemaakt. Deze gooit hij er vakkundig in (waar de shootout op het einde van de training toch goed voor is.)

D tegenstander is sterker dat is duidelijk maar het verschil is lang niet zoi groot als aan het begin van het seizoen. Vooral de out of bunce (uitnemen)  gaat goed en hier scoren we enkele keren heel erg gemakkelijk uit en dat vindt de coach niet leuk maar ondanks de tactische aanwijzigingen weten de kinderen van OBC niet goed wat te doen en lopen we er goed doorheen en scoren hierdoor diverse keren simpel.


Het overpassen gaat ook steeds beter, Iedereen krijgt de bal en ook Adri en Thijs weten het netje te vinden.

Uiteindelijk verliezen we wel maar ik toch heel trots op het team ben dat ze zo zijn gegroeid in maar een half jaar.


De eindstand is uiteindelijk 26-55 geworden,

Nu weer 2 weken lekker trainen waarna we  op 5 april tegen Springfield moeten spelen. Thuis hebben we deze ook gewonnen dus wellicht kunnen we nog een stuntje uithalen en ze uit ook pakken.

 

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: