Vlijmscherp SVH HS2 vs Black Eagles HS3

Afgelopen zondag mochten de heren 2 aantreden tegen de koploper in de competitie, de mannen van Black Eagles uit Rosmalen, we wisten dus dat het zwaar kon worden. Bart en Cas waren afwezig maar we hadden met Willem wel weer een coach voor de groep staan die het wisselbeleid kon uitstippelen en tactische aanwijzingen kon geven. 

Doordat de wedstrijden ervoor waren uitgelopen kregen we van de scheidsrechters maar kort de tijd om in te lopen, maar gelukkig deerde ons dat niet. TBE hebben maar 6 man en dat zal ze later opbreken...

We beginnen met Farid, Paul Ernst Jaap en Stan. Als Paul de tip wint en de bal naar Farid tikt kan die gelijk de 1e punten van de wedstrijd noteren. We hebben mede daardoor een vliegende start en staan na 5 minuten met 8-2 voor. Dan valt het bij ons echter stil, Paul weet nog te scoren maar Black Eagles  kunnen we alleen met fouten stoppen en ze krijgen 6 vrije worpen waarvan er gelukkig maar 3 ingaan. Periode stand 10-7.

2e kwart begint erg goed voor ons.  Hun center krijgt snel zijn 3e fout en kan gaan zitten, daarvan profiteren Paul en Farid veelvuldig en als ook Bas gaat scoren en Ernst een driepunter raak schiet gaat het hard en staat er ineens een 23-8 stand op het bord na 6 minuten, Dan vallen er wat scores over en weer en is de rust stand 28-14.

 

Slechts 5 minuten pauze krijgen we van de goed fluitende scheidsrechters dus kunnen we daarna weer volle bak verder. Jaap schiet enkele driepunters raak en er zijn veel vrije worpen TBE krijgt er deze periode 11 wij 8. Deze worden door beide teams niet tegen een hoog percentage afgerond (4-11) en (3-8)

De center van TBE ging er in de 3e minuut 3e periode al met 5 fouten vanaf en in de laatste minuut van de 3e periode kreeg de volgende speler 5 fouten waardoor er de hele 4e periode nog maar 4 man op het veld stonden. we lopen dan snel uit naar 35-17 stand na 5 minuten, maar toch komen de gasten goed terug van 35-17wordt het een 43-35 periode stand.

 

De laatste periode krijgen de gasten het door de 4 mans defense zwaar, Jaap scoort enkele 3 punters en iedereen weet te scoren en uiteindelijk winnen we (vooraf onverwacht) redelijk simpel met 65-52.

 

Komende maand zijn we vrij en kunnen we lekker trainen

 

Scores deze wedstrijd,

Farid 12, Jaap 12, Stan 11, Ernst 9, Paul 9, Bas 8, Rob 4

VW 5 op 24.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: