Vlijmscherp SVH HS2 - JRC HS2

Op zondag 6 maart stond het team om half 5 klaar om na lange tijd weer eens een thuiswedstrijd te spelen. Dit keer tegen JRC Boxtel. Helaas waren Cas vanwege ziekte en Ernst vanwege een blessure er dit keer niet bij. Maar daarentegen deed Stan na een paar weken weg geweest te zijn vanwege een blessure wel weer mee.

 

We begonnen de wedstrijd met Paul, Farid, Bjorn, Jaap en Robert.

Het eerste kwart was begonnen en Bjorn maakt hierbij in de eerste minuut de eerste score. Na enkele minuten weten we voor te staan met 12-6 maar dit verandert al snel. Echter merken we ook vanaf het begin dat de scheidsrechters niet mee zitten. Maar we moeten door. Na een paar minuten en wat wissels  eindigt op 14-19 voor JRC.

 

Het tweede kwart moeten we verder maar dit verloopt moeizaam. Er worden veel fouten gemaakt door beide partijen en er is veel frustratie richting de scheidsrechters. De tegenstander loopt uit en we eindigen dit kwart met 23-32.

 

Na de pauze en de besprekingen met de coach gaan we weer verder. Dit kwart moeten we pakken. Stan komt in dit kwart eindelijk weer in het veld en weet dan ook meteen te scoren vanuit een goede actie naar het bord. We weten dit kwart terug te komen en brengen de score dan ook op 55-50.

 

Het vierde kwart zal beslissend worden. Vanaf dit moment was de wedstrijd puntje puntje. En werd er door iedereen hard gewerkt om scores van de tegenpartij te voorkomen. In de aanval was het des te meer belangrijk dat er zeker en rustig gespeeld werd. Want balverlies en fastbreaks konden we nu niet gebruiken. Helaas kreeg Paul in dit kwart zijn vijfde fout. Na een aantal goede aanvallen weten we uit te lopen en eindigen we de wedstrijd met een score van 79-69.

 

-          Stan: 2 punten, 0 op 3 vrije worpen.

-          Jaap: 8 punten waarvan 2 driepunters, 0 vrije worpen.

-          Paul: 26 punten,  5 op 6 vrije worpen.

-          Maurice: 1 punt, 1 op 2 vrije worpen.

-          Bart: 0 punten, 0 vrije worpen

-          Farid: 3 punten, 1 op 3 vrije worpen.

-          Robert: 6 punten, 4 op 6 vrije worpen.

-          Bjorn: 28 punten waarvan 3 driepunters, 10 op 11 vrije worpen.

-          Rob: 4 punten, 0 vrije worpen

-          Bas: 1 punt, 1 op 2 vrije worpen.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: RB

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: