U10 wint 1e competitie wedstrijd

Na slechts 3 trainingen konden we zondag middag met onze eerste wedstrijd beginnen. We zijn compleet met 11 man en iedereen is er klaar voor. Voor de wedtsrijd een teamfoto en dan gaan we beginnen. Het is voor de meeste een beetje onwennig, 6 kinderen hebben nog nooit een wedstrijd gespeeld.

 

We beginnen goed en Berend en Mattiz nemen scorend het team op sleeptouw en iederen verdedigd best goed. 6-0 na de 1e periode. De 2e, 3e en 4e periode is er geen vuiltje aan de lucht en staan we 21-0 voor. We verdedigen fanatiek, soms te fanatiek en de kinderen vinden het moeilijk om bij hun eigen mannetje te blijven. De tegenstander had ook wel veel pech want er gingen heel veel ballen mis die normaal gesproken wel zouden moeten zitten.

In de pauze doen we een rondo waarbij je moet overpassen en de bal af meot pakken. En voor we het weten begint de 2e helft alweer

 

We spelen wel goed over en schakelen goed om van aanval naar verdediging en krijgen veel makkelijke pogingen maar bij ons gaan de ballen er niet zo makkelijk in. In de 5e periode komt Migliore daardoor terug en de 5e en 6e periode verliezen we dan ook.  Wel een hele verre driepunter van Luuk is het vernoemen waard. De 7e periode is het 0-0 en wordt er vooral goed verdedigd door beide teams.

 

De laatste periode laten we zien dat we veel beter zijn en winnen we heel makkelijk met 10-0. De coaches zijn tevreden over de 1e wedstrijd, en ook de kinderen zullen tevreden zijn.Nu weer hard gaan trainen zodat we volgende week klaar zijn voor Biks shots uit Hilvarenbeek.


Scores Berend en Daan beide 10, Mattiz 6, Luuk en Siebe 3, Jonathan, Nizar, Luuk T allen 2 punten.

 

Volgende week spelen we op zondagmorgen om 10.00 uur.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: