U10 Teams blijven maar winnen.

Afgelopen weekend ging het wederom goed voor de beide U10 Teams.

 

Om 1700 uur mocht U10 1 tegen Waalwijk aantreden, de 1e wedstrijd was met 20 punten gewonnen en we wilden deze ,middag weer winnen. We beginnen heel sterk en Rico pakt de enen na de andere bal en gooit ook zijn layups erin en heeft met rust al 8 punten. Langstraat shooters weet er niet goed uit te komen en kunnen amper tot scoren komen. Met de rust staat het dan ook 20-1 en het lijkt een heel makkelijke avond te gaan worden. Zeker als we in de 5e periode ineens  34-1 op het scorebord staat en ook Jasper en Storm gaan scoren.


De 6e periode is de minste van allemaal, Aron opent nog wel met een score dit kwart maar dan komt Waalwijk sterk terug en scoren ze ineens 10 punten waardoor de stand na 6 periodes 36-11 is. De 7e periode gaan we helemaal los. 4 verschillende personen scoren dit kwart en maar liefst 20 punten komen erbij. De wedstrijd is dan gespeeld en de laatste periode wordt ook met 6-2 gewonnen


De eindstand is 62-13.

 

Direct daarna moet U10 2 tegen Schijndel, Yanniek, Jasper en Rico  moesten gelijk andere kleren aantrekken omdat ze ook met U102 moesten meedoen. De tegenstander van vanavond was Schijndel 2, daar hadden we vorige week nipt van gewonnen, het zou dus zomaar kunnen dat we wederom de winst konden pakken.

 

We beginnen goed en de 1e score is voor Schijndel maar al snel scoren wij ook. De 2e veldscore is van Talha, als hij de bal erin gooit juicht het hele team en ook de gehele tribune vind het loeuk voor Talha. Het is zijn 1e score van het seizoen. helemaal blij. Maar met 1 score komen we er niet en daarom moeten we door blijven gaan met scoren en zeker de 1e periode doen we dat goed en staat het 12-6.

Als in de 2e periode Thijs 2x scoort en ook Whalid zijn 1e score van het seizoen maakt kan het eigenlijk al niet meer mis gaan. Yanniek scoort enkele keren en ook Rico bemoeit zich met de scores. We gaan erop en eroverheen. De ruststand is 34-10 en het lijkt wederom een makkelijke winst te gaan worden. We spelen goed over en vangen de ballen goed maar wederom is de 2e helft minder als de 1e helft. De 5e en 7e periode verliezen we maar de 6e en 8e periode winnen we waardoor we eigenlijk geen moment in gevaar zijn geweest.

 

De Eindstand wordt bepaald op 52-32

 

Komend weekend is U10 1 vrij en moet op zondagmiddag  U10 2 om 1445uur spelen tegen OBC uit Oss. We gaan ons best doen om te kijken of we het beter kunnen doen als de 1e wedstrijd van het seizoen toen van OBC met 62-12 werd verloren

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: