U10-1 wint topper tegen Almonte

Trots met een grote T op het U10 -1 team

 

Vandaag speelde het U10-1 team de topper tegen Almonte Eindhoven.  Het enige team waar dit seizoen van verloren is. Na een moeilijk begin waarin het snel 0-7 stond werd de schroom ervanaf gegooid en werd er een puike wedstrijd gespeeld met verdedigend goed teamspel en aanvallend sterke individuele acties van meerdere personen.

We komen de 1e periode nog terug tot 4-7  dankzij een sterke lay-up van Joep. In de 2e en 3e periode lopen we snel uit van 6-9 naar 26 – 9 Mede dankzij 12 punten op rij van Tim is er voor Almonte verdedigend geen houden aan en is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

We blijven daarna gewoon goed aanvallend spelen, de makkelijke ballen gaan er steeds in en we zijn gewoon het betere team vandaag. Ook verdedigend staat het als een huis geven we veel druk en we maken 2x zoveel punten als de tegenstander vandaag, iets wat niemand van het team, ouders en coachingstaf vooraf  had gedacht

Uiteindelijk wordt er relatief simpel gewonnen met 61-30.

 

Blijf dit volhouden komend seizoen dan is de kans groot dat je op het einde van het seizoen bovenaan staat in de competitie en John en Rick een nat pak gaan krijgen.

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: