U10-1 blijft winnen.

Het was zondagmiddag weer ouderwets druk in de sporthal in Vlijmen. Under 10 kon vandaag een grote stap zetten op weg naar het winterkampioenschap. De fans op de volle tribunes hadden er ook allemaal zin in. Wat opviel was dat Biks Shots niet heel veel basketballers hadden. Dit betekent dat ze niet zo goed konden roteren als onze ploeg. Want, zoals vanouds, was vrijwel iedereen ook deze wedstrijd weer aanwezig.

De wedstrijd werd geopend door een lay-up van Berend. Ook Daan en Joep scoorden er op los deze eerste periode. Het werd al snel duidelijk dat de tegenstanders weinig in de melk te brokkelen hadden. Ook in de tweede periode kwamen ze niet aan scoren toe terwijl Nizar, Ties en Jonathan de totaalscore op 20 punten zetten. In het tweede kwart van de wedstrijd opende Siebe het bal met een mooi afstandsschot terwijl Luuk door een sterke verdediging ervoor zorgde dat de tegenstanders niet eens meer over de middellijn konden komen.

In de tweede helft maakte ook Mattiz een paar mooie acties onder het bord en kon Thijn de bal onderscheppen en scoren uit een lay-up. In de laatste periode werd er expres wat minder verdedigd zodat ook de tegenstanders konden scoren. Want het moet natuurlijk wel voor iedereen leuk blijven, anders gaan die kinderen later wat anders doen en kunnen we niet meer van ze winnen.’

De einduitslag van 67-2 maakt duidelijk dat ons team aan de volgende stap toe is. Laat die maar snel komen!


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: MJ

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: