The Black Eagles U10 - Vlijmscherp SVH U10

Vandaag mochten we vroeg opstaan omdat we reeds om 0915 moesten spelen in Rosmalen tegen het plaatselijke Black Eagles.

 

Om 0830 verzamelen, Nizar is nog ziek verder geen afmeldingen.

 

Daar aangekomen lopen we warm en kunnen we beginnen. Mattiz wint de tip, de bal na Lonneke die past naar Nathan die direct een 3 punter scoort.  Daarna scoort black eagles maar als Mattiz 2x scoort Lonneke een maal en Nathan nog een driepunter, dan is de stand na de 1e periode

2-12 en lijkt het weer een makkelijke wedstrijd te worden.

 

2e periode, weer een 3 punter van Nathan en een score van Berend, en een goede verdediging, stand 4-16. De 3e periode is verdedigend ook goed en Berend scoort en Lonneke gooit vakkundig 2 vrije worpen erin nadat er een fout op haar gemaakt was. De 4e periode begint met een score van Black Eagles en daarna weten wij nog wel een paar keer te scoren, Tim gooit helaas 2 vrije worpen mis maar Berend en Nathan scoren wel.

 

Ruststand 6-27

In de rust gaan we linkse layups oefenen, enkelen zijn er al zeer bedreven in en scoren zelfs met links, anderen lopen de lay-ups al goed en zetten wel met het goede been af maar scoren nog met de rechtse hand i.p.v. links. Daar blijven we op trainen de komende weken.

 

De 2e helft is vindt ik een mindere helft, We geloven het wel verdedigen wel hard, pakken vaak de bal af maar passen niet zo goed over en laten ons de bal afpakken van black Eagles waarbij de nummer 4 van TBE voorop gaat in de strijd.

 

De 5e winnen we dankzij een score van Tim en Lonneke met 4-2. 6e periode is 4-4 dankzijscores van Siebe en Berend, de 7e is een 0-0 periode stand, we weten niet te scoren. De laatste en 8e periode winnen we dan weer. Een 3 punter van Mattiz en een score van Berend betekend 5 punten voor ons en 4 van TBE. De 2e helft is dus maar net gewonnen met 10-14.

 

De eindscore van de wedstrijd was hierdoor 16-41.

 

Volgende week is de laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft. We spelen dan om 13.15uur tegen Vught. Na deze wedstrijd zullen we het winter kampioenschap vieren in Die Heygrave in Vlijmen.  Daar zullen ze gehuldigd worden.

 

De punten deze wedstrijd zijn gemaakt door: Nathan 13, Berend 12, Mattiz 7, Lonneke 6, Tim 2, Siebe 2

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: