Springfield U10 vs Vlijmscherp SVH U10

Vlijmscherp SVH U10 vs Springfield U10

 

Zondagochtend 10.15 uur verzamelen. Amir was ziek maar er waren er gelukkig nog 8 over die tot het bot gemotiveerd waren om te winnen.

We zijn vroeg in de hal, De zaal is nog niet gereed en de kantine is nog gesloten dus toch maar omkleden en een beetje warmlopen. Even later komt dan ook de tegenstander binnen, We hadden thuis al gewonnen met 31-16 en daar was Michiel de coach maar ik zag een aantal grote jongens dus maakte me toch een beetje ongerust maar Michiel gaf aan dat die de vorige keer ook meededen dus maak ik me maar weinig zorgen. Na 2 minuten staan we voor met 0-4 dankzij Lonneke en Mattiz maar als het eindsignaal heeft geklonken is het 4-4 en ik denk het zal toch niet….

 

De volgende periode stellen we echter direct orde op zaken en Nathan, Nizar en wederom Lonneke scoren terwijl de tegenpartij niet weet te scoren 4-12. De 3e periode gaat dan moeizaam we lopen enkele keren uit terwijl ik er we aan het dribbelen zijn en we geven teveel kansen weg Daan en Berend weten gelukkig wel te scoren maar Springfield scoort ook 6 punten deze periode waardoor er een 12-16 stand op het bord staat.

Dan het 4e kwart, Dat is ons kwart en Lonneke scoort 2x deze periode en Nathan 4x we lopen snel van ze weg en met de rust ben ik helemaal gerust gesteld. Het is 10-30 en de wedstrijd is eigenlijk gespeeld.

 

Na de pauze geef ik het team de opdracht om vanaf de middellijn te gaan verdedigen en tevens wil ik dat iedereen deze wedstrijd scoort. Siebe en Tim hebben nog niet gescoort en het is zo fijn als het team de opdracht van de coach goed uitvoert. De 5e periode is het nog lastig en verliezen we zelfs met 4-2 maar in de 6e periode wordt er goed over gepast staan Tim en Siebe goed vrij en daar waar Siebe zijn eerste schotpoging direct in het netje ziet gaan heeft Tim hier meerdere pogingen voor nodig, maar ook hij scoort in de 6e periode. Stand 16-42.

De 7e en 8e periode zijn eigenlijk alleen maar voor de statestieken We winne deze met 6-0 en 8-0 en winnen uiteindelijk overtuigend met 59-16 van Springfield.

De meegereisde ouders zijn dolentousiast en geven het team een groot applaus.

 

Scores zijn gemaakt door Nathan 21, Lonneke 12, Berend 8, Daan 6, Mattiz en Nizar beide 4, Tim en Siebe beide 2.

Deze week hebben we lekker getraind en we mogen komende vrijdag alweer tegen Waldric spelen. Op een vrijdag zal dit lastig zijn maar ook deze moeten we kunnen hebben, Lonneke doet niet mee en daarvoor in de plaats doet Thijs mee. We vertrekken om 1715 uur.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: