Simple Dribble DS1 - Vlijmscherp SVH DS1

Zaterdag 29 maart speelden wij tegen Simple Dribble in Steenbergen. De week daarvoor speelden wij ook tegen Simple Dribble thuis en wisten wij deze wedstrijd te winnen met 53-17. Met goede moed vertrokken we met 9, waaronder Esmee van de U20, en Laura naar Steenbergen.

Het eerste kwart hebben wij Simple Dribble misschien een beetje onderschat en wisten zij veel te scoren. Felice scoorde in het eerste kwart de eerste en laatste score voor ons. Al snel kwamen we er achter dat de scheidsrechter ook niet mee zat. Het eerste kwart verloren we met 8-2.

Na een korte teambespreking, hebben we besloten ons niets van de scheidsrechter aan te trekken en waren we weer gemotiveerd om Simple Dribble te verslaan. De scores gaan meer vallen en Felice weet veel score pogingen van Simple Dribble af te blocken. Het tweede kwart winnen we met 4-15, wat de stand brengt tot 12-17.

Het derde kwart was vergelijkbaar met het tweede. Niks van de scheidsrechter aantrekken en er alles voor doen om deze wedstrijd te winnen. Toch verloopt dit kwart niet perfect. We verliezen het derde kwart met 13-11.

Het laatste kwart begint spannend, 25-28. We kiezen er voor om over te gaan van een zone verdediging naar een man-to-man verdediging om de zwakke dribbelaars van Simple Dribble te stoppen. Hier weten we een paar mooi steals uit te halen. Na een paar belachelijke calls van de scheidsrechter weet Sandra een paar belangrijke scores te maken maakt. Hier heeft Simple Dribble niets op terug en weten we het laatste kwart te winnen met 5-8.

De eindstand is 30-36 geworden in ons voordeel. Snel de wedstrijd vergeten, terug naar huis en zondag weer een volgende wedstrijd tegen JRC, de nummer 1 in de competitie.

Felice 19 punten (5 fouten)
Sandra 4 punten (2 fouten)
Sascha 4 punten (0 fouten)
Amy 4 punten (2 fouten)
Connie 3 punten (2 fouten)
Mandy 2 punten (2 fouten)
Esmee 0 punten (1 fout)
Andrea 0 punten (3 fouten)
Miranda 0 punten (1 fout)


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: FK

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: