Shooters U10 vs Vlijmscherp SVH U10

 

Zondagmiddag 1 februari moest U10 weer uitkomen tegen Langstraat Shooters maar nu uit in Waalwijk.

Met 11 personen waren we bijna op volle bezetting, alleen Floris was er helaas niet. Om 14.15 begon de wedstrijd, tijdens het omkleden kwam Christopher er al gauw achter dat hij zijn schoenen vergeten was dus zijn vader kon snel even heen en weer rijden, Daarna kregen we om 1400uur kregen we van Talha een app met  “de Tomtom wijst me iedere keer verkeerd”

Na enkele groeps apps is uiteindelijk nadat de 1e helft al was afgelopen en Talha ergens in Kaatsheuvel zat, naar hem gebeld dat ze beter naar huis toe konden gaan. Jammer.


We waren dus uiteindelijk maar met 10 man, of het aan de ontbrekende schoenen lag, het ontbreken van Talha maar de 1e en de 2e periode waren ze niet bij de les. We verdedigden niet goed, loaten de tegenstander van afstand gooien en ze gooien nog raak ook. 3 gewone scores en 3 driepunters terwijl wij niks scoren. Stand na 2 periodes 15-0.  De 3e periode komen we dan nog een beetje terug, Nathan scoort 2 punten en Adri scoort een 3-punter 15-5, zou het nog kunnen vandaag, maar nee hoor de rust is 22-5. Juist wat we 2 weken geleden zo goed deden ging vandaag helemaal niet goed, Langstraat Shooters mocht meerdere keren schieten, hadden veel rebounds renden harder en verdedigden beter, Het leek erop dat we niet meer durfden te verdedigen.

 

Na een donderspeech in de rust, goed warmlopen en afstand schotjes nemen gaat de 2e helft beginnen: De 5e periode begint goed en Nathan scoort 2x en ook Tim weet na een misser een aanvallende rebound te pakken en scoort alsnog in de wedstrijd. De 6e periode scoort alleen Jasper 1x maar met 11-10 in 2 periodes verliezen gaat nog wel, destand is dan 15-33 met nog 2 periodes te spelen.

Maar in de 7e periode scoort alleen de tegenstander en verdedigen we weer niet goed, De armen moeten omhoog als er verdedigd wordt daar moeten we echt aan werken. Jasper en Thijs weten beide nog in de laatste periode te scoren en daardoor sluiten we de wedstrijd af met een 50-20 nederlaag.  Ik als coach had eigenlijk zeker na de thuiswedstrijd stiekem op meer gehoopt.

We gaan de komende weken weer hard trainen op verdedigen, de bal durven afpakken, de armen omhoog als de tegenstander gaat schieten en iemand voorbij kunnen dribbelen en natuurlijk gaan we veel op scoren trainen want wat zijn er veel ballen miscgeschoten.

Wellicht dat we komende zondag middag als we thuis om 13.30 uur tegen Octopus uit Vught moeten spelen, we wel bij de les zijn en kunnen winnen.

Scores zijn gemaakt door: Nathan 7, Jasper 5, Adrie en Thijs beide 3


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door:

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: