BC Langstraat Shooters MU16 - Vlijmscherp SVH MU16

Zoals iedere wedstrijd dit seizoen was het weer lastig om een team met eigen speelsters op de been te krijgen. Met de nu al gebruikelijke hulp van Andrea en Felice, en dit keer ook Elif en Esmee, konden we toch aan onze wedstrijd beginnen. We konden dus vrijblijvend spelen omdat we dit seizoen iedere wedstrijd reglementair met 20-0 verliezen en gingen ervoor om er een leuke pot van te maken.

Andrea opende goed in het eerste kwart en Sydney gooide er ook een 3-punter in. Bij de tegenstander wist alleen de nummer 9 te scoren in het eerste kwart, waardoor de stand 9-13 in ons voordeel was.

In het 2e kwart werd er goed aangevallen tegen de 2-1-2 zone en wist bijna iedereen wel een score te laten noteren, en nu was het nummer 5 van de tegenstander die als enige wist te scoren. Vrije worpen werden ook goed omgezet dus de russtand was 16-34 in ons voordeel. Daarna kwam een dip in het 3e kwart waarbij we te langzaam de bal rond lieten gaan en er te weinig werd bewogen. Ook in de verdediging kwamen er  teveel gaten in onze zone verdediging waardoor we het kwart dus ook verloren met 11-4, dus maar 2 scores in dit kwart! Tenslotte werd er in het 4e kwart wel weer met focus aangevallen en verdedigd, waardoor deze sportieve wedstrijd eindigde in een 33-54 overwinning voor ons.

 

Onze scores:

Sydney 17 (3/4 van de vrije worplijn)

Andrea 10 punten

Elif & Shannon 8 punten

Felice  & Madelief  4 punten

Esmee 3 punten.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: RS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: