Vlijmscherp SVH MU16 - WBB Giants MU16

Met een aantal zeer late afmeldingen konden we gelukkig toch nog 6 speelsters bij elkaar krijgen om te spelen tegen West Brabant Giants. Deze hadden ook maar 6 speelsters dus er was toch nog sprake van enig evenwicht.

 

Het eerste kwart gingen we voortvarend van start en we liepen eenvoudig uit naar een grote voorsprong. Van de eerste schrik bekomen lukte het onze tegenstanders toch nog om enkele keren tegen te scoren, eerste kwart eindstand 22-6.

 

Het tweede kwart had onze tegenstander iets meer vat op onze zone verdediging, kwamen een paar keer goed door maar tegen onze fastbreak kwamen ze echt snelheid te kort. Omdat vrijwel iedereen het vizier op scherp had staan werd het tweede kwart ook ruim gewonnen, 19-8.

 

De tweede helft werd gebruikt om wat aanvalsroutines door te nemen om tegen een zoneverdediging te spelen. Dat liep in het begin zeker niet soepel maar omdat onze tegenstanders aan de andere kant vrijwel niet tot scoren kwam liepen we weer eenvoudig uit naar een 16-4 kwartstand.

 

Ook het vierde kwart speelden we hetzelfde aanvalsspel maar de tegenstander leed te veel balverlies om nog iets terug te kunnen doen. We liepen eenvoudig naar een 16-2 eindstand. Totaalscore 73-20.

 

Natuurlijk is het erg jammer dat we deze competitie niet onder 18 of onder 20 konden spelen en daardoor meer speelsters zouden hebben kunnen gebruiken maar ook dat er steeds zoveel meiden afzeggen voor de wedstrijden. Hierdoor hebben we onszelf zeker de tweede competitiehelft erg tekort gedaan.

 

Scores: Anna 10, Andrea 6, Elif 4, Sydney 23, Shannon 6, Felice 24.

 

Gr Lauri en Ronald.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: LR

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: