Waldric U10 vs Vlijmscherp SVH U10.

Op vrijdagavond een wedstrijd spelen tegen Waldric is lastig zeker als er al om 1815 gespeeld moet worden. Diverse ouders moeten eerder weg van hun werk maar om 17.15 zijn we toch compleet en vertrekken we.

 

Zodra we bij Oudheusden komen we in de file. Langzaam rijden tot Wijk en Aalburg. 15 minuten later dan gepland kunnen we weer een beetje rijden en uiteindelijk komen we om 17.55 in de sporthal in Woudrichem, Snel omkleden en warm lopen.

We zijn vandaag met 7 man. Lonneke is afwezig, Tim heeft scouting weekend en Daan is nog ziek, gelukkig hebben we Thijs bereid gevonden om mee te doen. We zijn dus met 7 spelers en iedereen mag veel spelen.

 

De tegenstander is nog niet zo goed en als de wedstrijd begint staan we, dankzij scores van Thijs, Nathan en Berend al snel voor 0-12. Zo gaat dat in de daarop volgende periodes door, en van 0-12 wordt het 0-26, 0-36 en met 0-44 gaan we rusten.

In de rust geef ik dan de opdracht dat ze na een score eerst onze achterlijn aan te raken en daarna de aanvals helft de achterlijn maar dat is iets teveel van het goede,  de eerste keren kunnen we de bal nog afpakken maar na 3x weten zeeen paar keer aan de overkant te komen en scoren daar 2x. Dan maar weer alleen naar onze achterlijn en Waldric kan nu ook dribbelen. We weten de bal goed af te pakkenmaar anavallendvallen de ballen niet echt en moeten we soms wel 3 of 4x schieten voordat hij erin gaat. Dan weer terug rennen naar de achterlijn en verdedigen Scoren blijven we gewoon doen en iedereen pakt zijn score mee. In de 6e periode hebben Nizar en Siebe nog niet gescoord en Mattiz pas 1x opdracht is dat iedereen mimimaal 2x moet scoren en ze moeten goed overpassen. De lange ballen van Nathan komen goed aan en in de 7e periode scoort Mattiz, Nizar 3x  en ook Siebe gooit er 2 in waarmee iedereen 2x heeft gescoord.

Doordat we moe zijn van het vele terug sprinten komt Waldric wat beter in het spel en ze gooien er nog een 3 punter in, Mattiz gooit in de volgende aanval ook de enige 3 punter van ons erin.

De wedstrijd is  dan op het einde iedereen is moe en voldaan en we winnen met 7-81. De volgende wedstrijd is zaterdag 7 november om 1700 uur, we spelen dan weer tegen Waldric maar dan thuis. Kijken wat voor trucjes we dan kunnen verzinnen om het beste uit het spel te halen

 

Scores zijn vandaag gemaakt door: Thijs 30, Nathan en Berend beide 12, mattiz 9, Amir 8, Nizar 6 en Siebe 4.

 

Morgen lekker de hele ochtend trainen met vriendjesdag van Vlijmscherp SVH, en de rest van de week is het ook qua basketbal vakantie. De eerst volgende training is maandag 2 november


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: