Monsterscore voor U12-1

Na een week vol met afzeggingen op de training door ziekte / feestjes en vakantie mochten we aantreden tegen de Bik Shots. Zij speelden de vorige keer met 3 jongens van u12-1 dus het zou kunnen dat we behoorlijk wat tegenstand zouden kunnen krijgen. Tel daarbij op dat Storm met een blessure is uitgevallen bij de U14 en we konden ons borst nat maken.

 

Rick was ziek geworden en Nathan is op vakantie waardoor we in principe met z'n 6'en zouden zijn.

Gelukkig kon Berend wel meedoen ondanks dat hij al een wedstrijd had gespeeld met de u10. Grote klasse!

 

Vooraf was mij doorgegeven dat er geen scheidsrechter zou zijn vanwege het feit dat recreanten ingedeeld waren die niet konden. Jammer dat niemand in de club vooraf bereid was om dit alsnog op zich te nemen. Gelukkig was de vader van Berend (Michiel, ook recreant) bereid om te fluiten. Hartelijk dank daarvoor!

 

Zo, nu de wedstrijd...

 

We begonnen met een strakke verdediging in de 1e periode waardoor het meteen 14-0 was en eigenlijk kun je dan al zien dat de wedstrijd is gespeeld, de jongens van U12-1 van Bik Shots deden dus niet mee.

Eigenlijk scoort iedereen er lustig op los zodat de stand bij rust 49-8 was. De spelers wilden graag de 100 halen dus daar gingen we dan ook voor. Een strakke defense en een uit of bounce die in de 2e helft beter liep gingen we van 82-8 in de 6e periode naar 101-8 in de 7e periode.

In de laatste periode kregen de spelers de opdracht om naar de baseline te sprinten na een score en er mocht alleen gescoord worden met een driepunter. Ook die opdracht werd goed uitgevoerd en de laatste periode werd gewonnen met 15-0 met 5 3-punters!!!.

Eindstand 116-8.

 

Conclusie:

De jonge dame en de heren hebben erg hard hun best gedaan en de opdrachten goed uitgevoerd. Daarnaast heeft iedereen gescoord en tegenstander is onder de 10 gebleven. Tja, wat kun je nog meer eisen?

 

Eigenlijk is er geen eer te behalen in dit soort wedstrijden. Het is goed voor de wat minder ervaren spelers om de vaardigheden te oefenen. Echter hebben de wat meer ervaren spelers hier niet veel aan en leren dus ook niet veel bij. De volgende wedstrijd kunnen we al winterkampioen worden uit tegen Vught op 03-12 om 12:00 uur (Martinihal). Mochten we die wedstrijd winnen, dan zal de week erop na afloop van de wedstrijd tegen Barons 2 het kampioenschap worden gevierd.

 

Hopelijk zijn Storm en Rick dan ook weer fit.

 

Scores:

Thijs: 33 punten (4 3-punters)

Pepijn: 24 punten (2 3-punters)

Maarten: 24 punten

Lonneke: 13 punten (1 3-punter)

Jessey: 10 punten

Berend: 8 punten

Tim: 4 punten


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: RB

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: