JRC HS2 – Vlijmscherp SVH HS2

Voor heren 2 van Vlijmscherp SVH stond deze zaterdagmiddag een uitwedstrijd tegen JRC op het programma. We zijn wederom zeer gehavend, slechts zes spelers waaronder Stan die nog half ziek was. Toch gingen we vol goede moed richting Boxtel, aangezien JRC pas twee wedstrijden gewonnen had en we dachten wel kans te maken op de overwinning vandaag.. Verkeerd gedacht dus.

 

Vanaf het begin lopen we achter de feiten aan. JRC verdedigd fel en hierdoor forceren ze veel balverlies aan onze kant. Ballen worden eenvoudig gescoord op de break en wij schieten geen deuk in een pakje boter. We proberen het tij nog enigszins te keren door in een 2-1-2 defense te gaan staan, maar ook de driepunters vliegen erin bij JRC waardoor we bij rust al kansloos achter staan met 56-18.

 

Het beeld in de tweede helft is helaas hetzelfde. JRC kan eenvoudig scoren terwijl wij daar veel moeite mee hebben. Ook in de rebounds worden we continu verslagen, met name door nummer 15 van JRC, een beest van een kerel die puur op fysieke kracht bijna alle pakt. Pas in het vierde kwart beginnen wij tegen een wat hoger percentage raak te schieten, veel te laat natuurlijk. We verliezen dan ook compleet kansloos met 110-45.

 

Als JRC dit spel iedere week laat zien dan gaan ze nog veel meer wedstrijden pakken dan de huidige drie winstpartijen. Leuke ploeg met diverse kwaliteiten. Volgend weekend geen wedstrijd voor ons, de week erop nieuwe kansen thuis tegen Tantalus, die tot op heden slechts één wedstrijd wisten te winnen.

 

De stats voor wat het waard is:

Jaap 23 punten

Nino 8 punten

Maurice 7 punten

Stan 5 punten

Maikel 2 punten


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: JK

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: