EBBC 3 vs Vlijmscherp SVH HS1

verslag van de heren 1 wedstrijd zaterdag tegen EBBC 3.

De bosschenaren waren net als wij met zijn 8en alleen zij hadden dat incl. 2 jongens van het 5e waaronder ex-Vlijmenaar Michiel van Gorp. We wisten dat als we ons niveau haalden we relatief makkelijk moesten kunnen winnen. We lopen met 8 man echter slap in en beginnen ook niet sterk. We staan na een aantal minuten met 12-4 achter en besluiten dan van defence te wisselen en daar weten ze niet zo'n goede raad mee, tegen onze zone weten ze niet of nauwelijks te scoren en we maken een run tot 12-21.

De 9 punten die we dan voorstaan blijven we de hele wedstrijd voorstaan, soms wat minder soms wat meer maar de wedstrijd is van onze zijde gezien aanvallend slecht. Richard haalt als enige aanvallend een dikke voldoende en gooit zijn ballen er wel in en scoort 20+ maar de rest van het team blijft op of rond de 10 punten hangen.

Spannend wordt het niet meer, er worden nog wel wat vrije lay-ups (bjorn) door ons gemist en Jelle blokt nog enkele ballen maar de wedstrijd is nimmer echt spannend. De eindstand wordt dan bepaald op 59-68 en we zijn toe aan het kerst reces. We willen dan in de kantine de 3e helft starten maar in Den Bosch is het voortaan zo erg dat omdat de ze 3e helft toch niet winnen ze de kantine op slot hebben gedaan. We gaan dan maar direct naar Vlijmen en pakken daar nog een biertje.

Beens 16, bjorn 13, Rob 11, paul 10, Paul 10 Vincent 4, Maarten 3, ruben 2

conclusie na de 1e competitie helft:
We zijn nog volop in de race voor het kampioenschap, vanavond nog ff trainen en dan 2 weken rust waarna we op 6 januari weer met trainen te mogen beginnen om de 11e weer een wedstrijd tegen EBBC3 te mogen spelen, lekkere competitie indeling

 

Vlijmscherp SVH.

 

 

uit het Brabants Dagblad van 23-12-2013. 

Vlijmscherp SVH laat geen steek vallen

De basketballers van Vlijm­scherp SVH zijn met een goed gevoel de winterstop ingegaan na een simpele zege op EBBC 3: 59-68. Groots was het niet dat de hoofdklasser liet zien, bij vlagen zelfs matig en dus niet passend bij de status van mede­koploper. „Toch zijn we geen moment in gevaar geweest”, vond trainer Henri Timmer­mans. „We hebben een zakelij­ke overwinning geboekt. Het team heeft echt als een een­heid gespeeld.” Het eerste deel van de competitie zit erop. „Op één wedstrijd na hebben we al­les gewonnen, dus we zijn nog volop in de race om de titel.”

Brabants Dagblad

Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: ps

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: