Den Dungk DU18 - Vlijmscherp SVH DU20

Vandaag, zondag 22 december, speelden wij onze laatste wedstrijd van deze competitiehelft. We moesten uit tegen Den Dungen, een tegenstander waar we van kunnen winnen, zolang we maar ons allemaal 100% inzetten.

 

Dat laatste viel het eerste kwart meteen tegen. Het tempo lag laag en zoals Ronald al zei "op zijn elf en dertigste." We liepen achter de feiten aan en gaven te makkelijk ballen weg. De concentratie was even zoek en het eerste kwart eindigt met 16 - 10 voor Den Dungen.

 

Na het eerste kwart is het duidelijk waar de verbeterpunten liggen en deze pakken we in het tweede kwart goed aan. Het spel wordt beter gespeeld in zowel de aanval en verdediging. Den Dungen krijgt minder de kans om punten te pakken en we spelen een paar scorende aanvallen achter elkaar. In de laatste seconde weet Den Dungen een driepunter te raken en de stand na de eerste helft is 33 - 22.

 

In het derde kwart lijken we in herhaling te vallen, alles was nét niet. Concentratie, felheid en snelheid schieten tekort. Den Dungen weet in een korte tijd vijf keer te scoren en onze aanvallen lopen ook niet meer zoals voor de rust. Na het derde kwart is het gat in de score alleen nog maar groter geworden, namelijk 49 - 32.

 

De opdracht voor het vierde kwart is dan ook dat gat zoveel mogelijk te dichten. Den Dungen moest in scoren beperkt worden en wij moesten proberen zoveel mogelijk te scoren. We doen ons best maar het schiet helaas weer tekort. De score van Den Dungen wisten we terug te dringen tot 6 punten in het laatste kwart, zelf leek de aanval niet meer te lukken en wisten we nog één keer te scoren. Uitslag van de wedstrijd was een teleurstellende 55 - 34.

 

Scores:

Sydney 24 punten, Shannon 8 punten, Esmee 2 punten


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: SS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: