Condor U12 vs. Vlijmscherp SVH U12-2

Michel was er vandaag niet i.v.m. wintersport en daarom namen Richard en Paul op deze vroege zondagochtend de honneurs waar.

We zijn zelfs eerder als de tegenpartij in de hal en we zien bij de tegenstander is een heel grote en sterke jongen die ook nog goed kan basketballen. Wij zijn vandaag meer dan compleet met maar liefst 11 spelers

We beginnen echter  sterk en dan vooral onze center Melle scoort simpel onder het bord. We kunnen hem veel bereiken en in de 1e periode heeft Melle al 10 punten gemaakt. De center van Condor heeft echter ook al 6 punten. Stand 10-8 voor ons. 2e periode is weer voor ons. Aron scoort en Pepijn scoort een afstandsschot. We gaan dan de volgende periode in en dan is het Yanniek die de scores maakt 6 in deze periode en daarnaast houd hij door goed verdedigend werk de center van de tegenpartij veelvuldig van scoren af. In de laatste periode voor de pauze zijn het wederom Yanniek en Maarten die 2x scoort die ervoor gaan zorgen dat we comfortabel met 35-17 de rust ingaan.

 

De 5e en 6e periode zijn voor ons de minste periodes. Jasper scoort een layup over links en Yanniek scoort maar condor scoort 4x en in de 6e periode is het weer een periode nederlaag met 5-2. De ruime voorsprong is dan geslonken tot 44-30. De 7e periode laat Rens zien waarom hij op basketbal zit, hij verdedigd en scoort inside en met een afstandsschot zorgt hij ervoor dat we eerst weer 4 punten uitlopen. Daarna scoort Condor weer en is de stand met 1 periode te spelenc48-35. De tegenstander is moe gestreden en we walsen erover. De laatste periode winnen we simpel met 9-2 wat de einduitslag op 57-37 bracht Dit was de eerste winstpartij voor dit team en dat op deze vroege zondagochtend. Het hele team was blij dat er gewonnen was. Nu lekker trainen voor de volgende wedstrijd op 27 februari uit tegen Tilburg.

 

Scores zijn vandaag gemaakt door: Melle 17, Yanniek 14, Aron 12, Maarten 4 Rens 4, Jasper 2 Pepijn 2


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: Ps

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: