BV Schijndel U10 - Vlijmscherp SVH U10

Zaterdag avond moesten we tegen Schijndel spelen en tijdens het inlopen zag ik al dat het moeilijk ging worden. We waren met 8 man en hadden er wel zin in maar scouting en een aantal kinderen die naar een kinderfeestje waren geweest betekende dat ze al moe waren.


De passing was redelijk verzorgd alleen de rebound ging niet zo goed waardoor hun heel veel 2e kansen kregen en wat we ook probeerden er leek wel en deksel op de ring te zitten. 4 -0 na 1e periode.

 

Gelukkig kwam Storm in het 2e kwart goed los en kon 4x makkelijk met een lay-up scoren waardoor het 10-8 was.  Daarna was het echter weer mis en scoren ze punt na punt en wij krijgen de bal er niet in. Rust stand is dan 26-8. Op zich nog niet eens zo slecht maar we staan wel ver achter. We gaan dan de 2e helft verder, Storm scoort weer, goed gedaan , zodat het 30-10 is na 5 periodes. Jasper gooit 3x bijna raak maar uiteindelijk toch mis, Talha pakt een steal en past hem goed door en Yanniek en Aron verdedigen super maar krijgen de bal er dan nog niet in. Maar gelukkig weet Floris wel te scoren. Stand na 6 perioden 36-12. Daarna moet ik helaas zelf we omdat ik zelf moet spelen en zie nog net hoe Storm wederom een score maakt. Het laatste kwart is net als de vorige wedstrijd wederom voor ons. Aron scoort 2x en ook Storm maakt nog 1 score waardoor de wedstrijd is geëindigd met 50-20.

 

Volgende week zondag spelen we om 14.00 uur thuis tegen Black Eagles, dat zal wederom een moeilijke wedstrijd worden maar winnen of verliezen maakt niks uit als we het maar naar onze zin hebben, deze week weer lekker trainen zodat we zondag aan de bak kunnen.

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: