BBF Migliore HS1 - Vlijmscherp SVH HS2

BBF Migliore HS1 – Vlijmscherp SVH HS2

 

Op zaterdag 28 september 2013 stond voor heren 2 van Vlijmscherp SVH de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. We vertrokken zwaar gehavend via een omweg richting Rijen, aangezien de A59 dicht was. Door blessures en andere verplichtingen verschenen we slechts met 5 man aan de start en ook coach Ernst was verhinderd. Wie waren er dan wel? Maikel op de 5, Maurice op de 4, Stan op de 3, Jaap op de 2 en Cas op de 1. Het scheidsrechterscorps was ook beperkt, er was slechts één scheidsrechter aanwezig.

 

We starten slecht en Migliore schiet uit de startblokken en knalt de ene na de andere driepunter raak. Van onze kant komt er aanvallend alleen dreiging vanuit Stan en Jaap en we kijken als snel tegen een grote achterstand aan. Wat voor defense we ook proberen, Migliore blijft open schoten creëren en schiet deze tegen een hoog percentage binnen. Na het eerste kwart staan we al op een grote achterstand en we hebben ons al neergelegd bij een grote nederlaag. Dit betekent niet dat we onze koppen lieten hangen. Gewoon lekker ballen en de wedstrijd zo goed mogelijk uitspelen.

 

In het derde kwart vallen de ballen voor Migliore iets minder goed en met name Jaap weet er wat ballen in te gooien, waardoor onze achterstand rond de 30 punten blijft hangen. We staan verdedigend ook wat beter en we pakken wat meer rebounds zodat Migliore minder tweede kansen krijgt. Halverwege het vierde kwart komt Migliore op 99 punten, maar het duurt lang voordat iemand het 100e punt erin gooit. Uiteindelijk weer hun nummer 10, duidelijk de man of the match, hem te maken. Wij zijn vermoeid en krijgen nog meer punten tegen, wat de eindstand op 114-70 brengt.

 

Ondanks onze grote nederlaag was het geen vervelende wedstrijd. Er was sprake van grote sportiviteit tussen beide Teams en voor de scheidsrechter was het daarom niet al te moeilijk om de wedstrijd in zijn eentje te leiden. Aanstaande vrijdag staat onze eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Scheldesport. Dan zullen we waarschijnlijk met meer mensen zijn om te proberen om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen.

 

Scores:

Jaap 34 punten

Stan 21 punten

Maikel 10 punten

Maurice 5 punten


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: JK

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: