Battle of the Recreanten

Afgelopen woensdag 8 april was het zover, de jaarlijks terugkerende recreanten wedstrijd tussen de recreanten uit Heusden en de recreanten uit Vlijmen. Er werd gespeeld met een damesbal, iets wat de spelers uit Heusden niet gewend zijn maar ja ze doen het er maar mee.

 

De wedstrijd is spannend, het team uit Vlijmen met 12 man sterk geheel compleet en het team uit Heusden met slechts 7 spelers begon toch wel een beetje gehandicapt aan de wedstrijd. Roel gaat zoals altijd voorop in de strijd geassisteerd door enkele dames en natuurlijk was good old Jan Timmermans ook van de partij. Daarnaast was er natuurlijk the battle of the Megens. Kees in het ene team en Carla in het andere team. Bij dit team ging Tonny en Bert voorop in de strijd ook geassisteerd door enkele dames.

 

De schrijver van dit stuk heeft helaas alleen de laatste 3 minuten gezien en daarin moet wel gezegd worden dat het een spannende strijd was. 3 punters die net mis gaan, goede afstandschoten tegen de zone die beide teams spelen. Het niveau is dusdanig dat sommige spelers wellicht moeten overwegen volgend seizoen competitie te gaan spelen. Van wat ik heb gezien slaan ze dan geen flater, misschien wat ouder maar de skills hebben ze nog steeds.  

 

Uiteindelijk wordt er door de Heusdense recreanten nipt met 32-34 gewonnen. Het verschil wordt met het jaar kleiner en als er volgend jaar weer zo’n wedstrijd is maken we er een echte game van, Meer publiciteit, tribunes vol met toeschouwers. Dat verdienen de teams.

 

Daarnaast ook positief zat na onze training de kantine nog vol met recreanten om de gewonnen wedstrijd om dit te vieren.

Het bestuur hoopt dat de recreanten welke woensdag meededen ook komend intern toernooi op 23 mei mee gaan doen zodat we een gezellig druk toernooi en aansluitend een daverende feestavond kunnen organiseren.

 Recreanten

 


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: