2e wedstrijd U10 tegen Ardito

2e wedstrijd tegen Ardito.

 

Zaterdagmiddag 1630 uur moesten we tegen Ardito spelen. We vertrekken om 1530. Nathan heeft een kinderfeestje en Mattiz heeft scoutingdag en zijn daardoor verhinderd, Tim heeft ook scouting maar kan het gelukkig wel net halen en komt om 1625uur in de zaal aan. Daardoor zijn we met 7 spelers en dat is voldoende.

 

We beginnen met Lonneke, Berend, Nizar Siebe en Daan. 5 kinderen die dit seizoen voor het eerst westrijden spelen. En we beginnen goed, Lonneke wint de tip en Berend weet al snel te scoren en ook Daan scoort in de 1e periode. In de 2e periode scoort Lonneke een driepunter maar Lonneke is helaas de enige dien de 1e helft nog weet te scoren. Van een 7-2 voorsprong halverwege de 2e periode lopen we in de 3e en 4e periode achter de feiten aan en weten we zelf niet te scoren terwijl Artdito enkele simpele scores goed weet te verzilveren. Daardoor staan we met de rust achter met 15-7.

 

We mogen dan rusten en even warm lopen en dan na een peptalk zijn ze scherp bij het begin van de 2e helft. Nizar scoort en ook Lonneke scoort 2x en we komen goed terug tot 15-13.  Maar daarna gaat het weer wat minder en scoort Ardito weer.

We doen echt mee en krijgen genoeg kansen om de bal erin te gooien, maar vanmiddag gaan ze er niet in. We lopen langzaam achter de feiten aan, en hoewel ik er nog steeds in geloof zit het er deze wedstrijd niet in. De laatste periode gooit Lonneke nog een bal erin maar het is niet genoeg.  We verliezen uiteindelijk met 26-15. Wellicht was het met 7 man toch weinig.

 

scores zijn gemaakt door Lonneke 9, Berend, Daan en Nizar ieder 2 punten.

Komend weekend spelen we op zaterdag om 1700uur tegen Springfield uit Berlicum en hebben we een nieuwe kans om te winnen. Dit team heeft een keer met 1 punt verloren en een wedstrijd met 2 punten gewonnen, dit van teams waar wij nog niet tegen gespeeld hebben.  Hoe sterk ze zijn is dus moeilijk te zeggen.

 

We zijn komend weekend gelukkig qua spelers wel compleet, alleen zal ik als coach er helaas niet bij zijn, maar met Michiel hebben we een waardige vervanger gevonden waar ik alle vertrouwen in heb. GO FOR IT.


Geen bijlage beschikbaar.
Geplaatst op door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: