Teamweekend Heren 1 in Brugge geslaagd.

Op 1 en 2 september was het heren 1 team van Vlijmscherp SVH op teamweekend in Brugge.

 

Bij Sporthotel Bloso in Brugge werd de hernieuwde heren 1 selectie van trainer Rob Jansen met trainingen, teambesprekingen en veel plezier en gezelligheid klaargestoomd voor de competitie.

De wedstrijd selectie van het heren 1 team bestaat dit jaar uit 12 spelers. Dat is een groot aantal en heeft mede als oorzaak dat het bestuur van Vlijmscherp SVH besloten heeft het heren 2 team op te heffen. Met 4 oud heren 2 spelers, 2 nieuwe spelers en 6 heren 1 spelers van vorig jaar zal de coach dit jaar de competitie aangevangen.

 

Op zaterdag ochtend vertrokken de heren al vroeg en bij aankomst in Brugge was er gelegenheid om even te ontspannen en na de lunch was er een lange training waarin hard en fanatiek getraind werd. Hierna was er een teambespreking, waarbij oa. de tegenstanders werden geanalyseerd, het team en de wedstrijd instelling werd aangehaald en de doelstellingen besproken werden.

Hiervoor had de coach vooraf diverse vragen opgesteld die door de spelers waren beantwoorden. Daarna was het tijd om naar het centrum van Brugge te wandelen waar een hapje gegeten ging worden. Na dit diner bleven de heren tot diep in de nacht in Brugge centrum.

 

De coach had er wel op gehamerd dat er zondag ochtend ook nog een training op het programma stond en dat iedereen om 08.30uur aan het ontbijt moet zitten. Na het ontbijt was er nog een flinke training gepland echter de fysieke gesteldheid van sommige spelers liet niet toe dat er hard getraind werd. Na deze training was er nog een lunch waarna de terugreis richting Vlijmen weer kon plaatsvinden.

 

De 1e competitie wedstrijd is op zaterdag 15 september om 20.00 uur in Sporthal Die Heygrave en er wordt dan gespeeld tegen Valkenswaard Falcons.

Heren 1 selectie


Geplaatst op 03/09/2018 door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: