Rabobank Clubkas Campagne

Vlijmscherp SVH doet ook weer mee! 

Stem op Vlijmscherp SVH tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Hoe meer stemmen we ontvangen, des te meer geld wij als vereniging ontvangen om nuttige dingen mee te doen!

 

Over de Rabobank Clubkas Campagne
In het werkgebied van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

 

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 150.000,- te verdelen!

 

Wie mogen er stemmen?
Alle klanten van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken van 12 jaar en ouder (per 1 januari) kunnen hun stem uitbrengen van vrijdag 31 augustus tot en met maandag 24 september 2018. Bent u klant van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

 

 


Geplaatst op 21/08/2018 door: JK

Belangrijke data

04-Jul: Laatste trainingen
19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: