Intern toernooi 2019

Beste leden en ouders van leden,

 

Op 25 mei 2019 staat ons jaarlijkse intern toernooi weer op de planning als afsluiting van wederom een mooi seizoen. De opzet zal dit jaar ongeveer hetzelfde zijn als vorig jaar.  Vorig jaar hadden we na het intern toernooi een club barbecue waar ruim 100 mensen aan meededen.

 

Er zal dit jaar een apart toernooi zijn voor U10 en U12 leden, waarbij bij voldoende deelnemers gewoon 5 tegen 5 gespeeld wordt. Voor leden vanaf U14 en ouder organiseren we bij voldoende deelnemers een 5 tegen 5 toernooi en bij onvoldoende aanmeldingen een 3 tegen 3 toernooi. De aanvang is 15.00 uur.

 

Rond 17.15 a 17.30 uur organiseren we voor U08, U10 en U12 leden wederom de ouder-kind wedstrijd.

 

Dit jaar hebben we wederom een kampioenenteam in ons midden> Het U10 team is ongeslagen kampioen geworden. Helaas waren er ook veel 2e plaatsen dit jaar. Het XU12-1, Jongens U16-1, Meisjes U14-1 en het Heren 1 team grepen met een 2e plek allemaal net achter het net.  Natuurlijk willen het U10 team nogmaals in het zonnetje zetten en huldigen. Dit zal rond 18 uur plaatsvinden.

 

Aansluitend aan de huldiging willen we voor alle leden en hun aanhang een barbecue organiseren. Om de kosten hiervan enigszins te dekken vragen we hiervoor een kleine bijdrage van € 10,- per persoon. De kosten aan het intern toernooi zijn zoals altijd gratis. Aansluitend aan het intern toernooi en de barbecue is er een gezellig samenzijn in de kantine waarbij we het afgelopen jaar nog eens kunnen doorspreken.

 

Graag horen we van jullie of jullie deelnemen aan het intern toernooi, deelnemen aan de barbecue of allebei. Je kunt dit laten weten door een mail te sturen naar evenementen@bcvlijmscherpsvh.nl

 

Graag aangeven:

Naam Lid:

Doet wel/niet mee met Intern toernooi,

Doet wel/niet mee aan ouder kind wedstrijd

Neemt wel/niet deel aan de barbecue met …….personen.

 

Vegetarisch of allergieën? Geef het aan, dan kunnen we daar rekening mee houden.

 

I.v.m. de organisatie van het intern toernooi en de bestelling van de barbecue willen we graag uiterlijk  20 mei weten wie er allemaal meedoen met het intern toernooi en/of de barbecue, je kunt dus ook alleen aan de barbecue deelnemen.

 

LET OP:

Er wordt deze avond ook geloot voor de clubloterij waar zeer leuke prijzen mee te verdienen zijn. Als je jezelf niet aanmeld of afmeld voor intern toernooi doen je niet mee aan deze loterij. We willen dus van ieder lid een reactie terug ontvangen.

 

 

 

Wij hopen jullie allemaal te zien op 25 mei!

 

 

Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur,

Jaap Koers en Paul Schilders

 


Geplaatst op 08/05/2019 door: JK

Belangrijke data

30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: