Info avond sportlink heeft grote opkomst

Afgelopen dinsdagavond werd door het bestuur in de kantine een presentatie gehouden over sportlink. Het bestuur was tevreden over de opkomst, met zo’n 60 mensen aanwezig, was deze goed te noemen.

 

Door Paul Schilders werd een presentatie gehouden over Sportlink.

  • Wat is sportlink,
  • Waarom sportlink,
  • Wat kan er bij sportlink,
  • Wat veranderd er bij sportlink.

 

Na een korte introductie over het wat en waarom van sportlink ging het vooral over het invullen van het digitale wedstrijdstrijd formulier, wat voor impact heeft sportlink voor spelers, leden, en (tafel) ouders, en wat er veranderd voor de scheidsrechters en coaches.

 

Door de club zijn 2 tablets gekocht welke de wedstrijd sheets  gaan vervangen. Middels een laptop en een beamer werd e.e.a. uitgelegd aan de aanwezige leden. De power presentatie van het digitale wedstrijdstrijd formulier werd doorlopen en hier en daar was een mondelinge toelichting. Na afloop waren er nog diverse vragen welke getracht werden te beantwoorden. Vragen waar geen antwoord op waren worden verzameld en doorgestuurd naar de helpdesk van sportlink.

De powerpoint presentatie van het digitale wedstrijdformulier is HIER te downloaden. Hierbij wordt puntsgewijs uitgelegd hoe je e.e.a. moet invullen.

 

Ook is de basketball app uitgebreid besproken,  verzoek aan de leden is om als je inlogt “normaal zichtbaar” aan te geven. Anders zijn je naam en pasfoto niet zichtbaar voor de coaches. Meer info over de app is via deze LINK te lezen.

Pasfoto’s kunnen tot 15 september zelf worden aangepast, zorg wel dat het een goede en duidelijke foto is van je gezicht, anders kun je niet spelen.

 

Mocht je nog technische vragen hebben over de uitvoering van sportlink kun je deze stellen aan paulschilders@home.nl

 

Mocht je administratieve vragen hebben over sportlink, kom je niet in de app, of moeten er persoonsgegevens veranderd worden kun je dit aan secretaris@bcvlijmscherpsvh.nl doorgeven.

 

Laten we hopen op een soepel verlopend 1e weekend.

 

Het bestuur


Geplaatst op 12/09/2017 door: PS

Belangrijke data

20-Aug: Start trainingen
09-Oct: Algemene ledenvergadering 2018
17-Nov: Feestavond
24-Nov: Inion weekend

media

Bezoek ons ook op: