Het intern toernooi 2018 was een groot succes!

Meer dan 70 deelnemers aan het intern toernooi en meer dan 100 aan de barbecue, dat mag je gerust een succes noemen!

 

Afgelopen zaterdag 18 mei was het intern toernooi. Om 1500 uur zou het beginnen maar reeds om 1425 waren de 1e kinderen binnen. Er werd gestreden in 2 poules waarbij de U8, U10 en U12 op een half veld 3x3 speelden. 6 Teams van 3 à 4 spelers waren er en iedere naam had een naam van een snack gekregen omdat er daarna werd gebarbecued. Bij de kinderen wonnen uiteindelijk de frikandellen.

 

Bij de U14 t/m de senioren was het met zo'n 50 man drukker als dat het de afgelopen jaren was geweest. Hier werd fanatiek gestreden om de titel van het intern toernooi te grijpen en daarmee 2 consumptie bonnen per speler te winnen. Uiteindelijk wisten hier de speklappen te winnen.

 

Halverwege het intern toernooi was er de jaarlijkse ouder kind wedstrijd. Deze was 4 jaar geleden na lange tijd weer terug in het leven geroepen maar vanwege de animo en de groei van onze jeugdafdeling moesten we dit jaar maar liefst 4 ouder kind wedstrijden spelen, Bij de U8, U10-1, U10-2 en bij een gecombineerd U12 team. En dat de jeugd talent heeft blijkt niet alleen uit de behaalde kampioenschappen maar alle jeugdteams wisten van hun ouders te winnen.

 

Uiteindelijk was het om 1800 uur klaar in de zaal en konden we de pas verbouwde kantine in. Voor maar liefst 110 man was er een barbecue gerealiseerd en die was super gezellig waarbij voor iedereen wat wils was. De binnentuin was omgedoopt tot een basketbal Arena dus de kids konden lekker ballen en voor de ouders was er gezellig samenzijn om het seizoen af te sluiten.

 

Tegen acht uur kwam de jaarlijkse bingo nog, Siebe den Breker mocht de loten trekken en de prijswinnaars kunnen komende woensdag tussen 19.00-19.15 of 21.00-21.15 uur hun prijs in de kantine ophalen als ze zaterdag niet aanwezig waren.
Bart Kuijs, Amy Verhoeven, William Laheij, Martijn Haverkamp, Kay Rzemieniecki, Cee Jay Bau, Kees Megens, Jeroen Westerlaken, John van Gestel, Rik Jansen, Jasper Schilders, Robin Broeren, Fanny Prins zijn in de prijzen gevallen.

 

Komende zaterdag 26 mei is er weer het jaarlijkse All Star Event waarbij vanaf 10.00 uur ‘s morgens de Heijgrave basketbal technisch uit zijn voegen zal barsten met als hoogtepunt de All Star Game welke om 1930 uur gespeeld gaat worden. Erg leuk om te kijken.

 

Vanaf heden wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstellingen zoals eerder is gemaild naar alle leden. Heb je een broertje, zusje vriend of vriendin in of gewoon een kennis laat hem dan gewoon meekomen. De komende weken tot de vakantie mag iedereen gratis meetrainen. We zoeken in alle leeftijdscategorieën van 7 tot 14 nog nieuwe kinderen om de diverse teams te complementeren.

 

Het bestuur


Geplaatst op 22/05/2018 door: PS

Belangrijke data

19-Aug: Start trainingen seizoen 2019-2020
14-Sep: Start competitie 2019-2020
30-Nov: Feestavond

media

Bezoek ons ook op: